Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шрот з розторопші має широкий спектр лікувальних властивостей, однак, здебільшого, її вживають для підтримки чи відновлення функцій печінки. Завдяки силібіну, що входить до складу розторопші, печінка краще виводить хімічні речовини, ліки, алкоголь та інші екзогенні токсини.
Шрот з насіння розторопші
Шрот з насіння розторопші – це дієтична добавка, що впливає на енергетичний обмін, активатори метаболізму. Харчові волокна в складі сприяють очищенню організму, а також нормалізують роботу травної системи.
Шрот (клітковина) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного пресування. Не проходить термічної обробки, завдяки чому зберігає усі корисні властивості.
Особливості:
Цінність розторопші - наявність в насінні біологічно-активної речовини – силімарину, яка забезпечує руйнування вільних радикалів, виводить різні токсини, знімає запалення і відновлює клітини, є потужним гепатопротектором!
Рекомендації щодо вживання:
Шрот з насіння розторопші можна додавати в каші, салати, смузі. Також можна використовувати для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок.
Склад: шрот з насіння розторопші.
Харчова цінність на 100 г: жири - 15, білки - 25, вуглеводи - 5.
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100 г: 255 ккал.
Термін придатності: 1 рік від дати виробництва.
Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці, в сухому місці при температурі не вище 25 °С.
Застереження
Не рекомендується приймати шрот з насіння розторопші при індивідуальній непереносимості компонентів. Для вживання в лікувальних цілях обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!