Кількість
|
Вартість
|
||
|
Лляний шрот лежить в основі безглютенової дієти. Лляна клітковина покращує роботу шлункового тракту, сприяє схудненню та покращує загальний стан здоров"я.
Шрот насіння льону
Шрот насіння льону є джерелом харчових волокон, які сприяють нормалізації мікрофлори кишківника. Покращує функціонування органів травлення: допомагає вивести з організму токсини, холестерин і канцерогени. Має заспокійливі та протизапальні властивості.
Шрот (клітковина) — це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного пресування. Не проходить термічної обробки, завдяки чому зберігає усі корисні властивості.
Особливості:
- природне джерело Омега-3 поліненасичених жирних кислот
- покращує функцію травлення
- нормалізує рівень холестерину
Рекомендації щодо вживання:
Шрот насіння льону можна додавати в каші, салати, смузі. Також можна використовувати для приготування млинців, випічки, хліба та запіканок.
Поради щодо включення шроту льону в свій раціон:
- Додайте столову ложку шроту з льону до гарячої або холодної каші на сніданок.
- При приготуванні бутерброда в майонез або гірчицю додайте чайну ложку меленого насіння льону.
- Змішайте столову ложку меленого насіння льону в ємності йогурту.
- Випікайте з шроту льону печиво, кекси, хліб та іншу випічку.
- Як і інші джерела клітковини, лляний шрот варто приймати з великою кількістю води або іншої рідини. Лляний шрот не варто приймати одночасно з пероральними ліками. І як завжди, поговоріть зі своїм лікарем, перш ніж спробувати будь-які дієтичні добавки.
Склад: шрот насіння льону.
Харчова цінність на 100 г: жири - 16, білки - 4, вуглеводи - 18.
Енергетична цінність (калорійність), ккал/100 г: 197 ккал.
Термін придатності: 1 рік від дати виробництва.
Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці, в сухому місці при температурі не вище 25 °С.
Застереження
Не рекомендується приймати шрот насіння льону при індивідуальній непереносимості компонентів. З обережністю вживати при захворюваннях нирок. Для вживання в лікувальних цілях обов’язково проконсультуйтеся з лікарем!