Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кокосова олія найвищої якості, отримана шляхом холодного віджиму і не піддається процесу рафінації. Чудовий аромат кокосу, ароматний і вершковий. Дуже популярна олія, яка недарма завойовує все більше прихильників. Кокосова олія, безумовно, є найбільш універсальною з усіх олій холодного віджиму. Це олія номер один для смаження, оскільки вона в основному складається з насичених жирних кислот, які не окислюються при нагріванні.
Кокосову олію можна використовувати в різних формах. Аромат кокоса зберігається в стравах, підігрітих недовго, наприклад, млинцях або оладках. Але коли ми варимо, запікаємо або смажимо м'ясо, яке потребує більш тривалої термічної обробки, то кокосовий аромат зі страви випаровується. Кокосове масло також ідеально підходить для домашньої випічки.
Кокосовою олією можна намазувати бутерброд (вона твердіє при температурі нижче 26 градусів), також її можна додавати в коктейлі та шейки або каву.
Найбільшою оздоровчою перевагою кокосової олії є вміст лауринової кислоти, яка надає зміцнюючу дію на організм і піклується про наш кишечник. Крім того, кокосова олія містить цінні MCT кислоти (середньоланцюгові: каприлова і капринова). Середньоланцюгові жирні кислоти проходять в організмі абсолютно інший метаболічний шлях, ніж інші типи кислот, завдяки чому вони є швидкою енергією і «не люблять» накопичуватися у вигляді жирової тканини.
Окрім багатьох харчових застосувань, кокосова олія є незамінним косметичним засобом. Добре працює як крем, для масажу, для догляду за волоссям, для і після гоління - зволожує, не викликаючи роздратування, і підтримує регенерацію подразненої шкіри. Олія робить шкіру гладкою та зволоженою. Завдяки своїм антисептичним, антибактеріальним і заспокійливим властивостям він допомагає боротися з прищами та іншими проблемами шкіри.